Γιώργος Καραϊβάζ: Τουλάχιστον άλλους τρεις αναζητά η ΕΛΑΣ

29.04.2023 / 9:10
azntvpeieg644cb182c936c

Τουλάχιστον ακόμα τρία άτομα εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές ότι εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Τα δύο αδέρφια 40 και 48 ετών που συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν σε λίγες ώρες ενώπιον του εισαγγελέα κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου του 2021, ενώ αναζητούνται τουλάχιστον άλλοι τρεις με τις αρχές να έχουν φτάσει στα ίχνη τους.

Καταρχάς, ο εγκέφαλος που έδωσε την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου και τουλάχιστον άλλοι δύο που πήραν ενεργό δράση στην αιματηρή επιχείρηση.

Οι Αρχές φαίνεται ότι έχουν φτάσει στα ίχνη του ενός που αναζητείται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε από τις αρχές από συνομιλίες που είχε με τους συλληφθέντες. Μάλιστα το εν λόγω πρόσωπο είχε κατηγορηθεί για υπόθεση εκβιασμού πριν από επτά χρόνια περίπου.

Μαζί με αυτόν, αναζητείται και ένας ακόμη άνδρας, επίσης κατηγορούμενος για εκβιασμούς, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή και φέρεται να έχει συντονιστικό ρόλο στη δολοφονική επίθεση κατά του συντάκτη.

Το πράσινο φως για να προχωρήσουν στις συλλήψεις δόθηκε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα την Κυριακή 9 Απριλίου έγινε η επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας στην εταιρεία καθαρισμού που φαίνονται ότι είναι ιδιοκτήτες. Κλιμάκιο της Οικονομικης Αστυνομίας μετέβη στην εταιρεία προκειμένου δήθεν να πραγματοποιήσει ελέγχους στα βιβλία.

Στόχος ήταν οι ιδιοκτήτες να προσαχθούν στην Ασφάλεια για κάποιες ώρες ούτως ώστε να προλάβουν να βρουν το στοιχείο που θα τους βοηθούσε στην έρευνα. Και έτσι έγινε…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα