Γιώργος Γάλλος για τη «Μάγισσα»: «Ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος»

28.09.2023 / 10:57
giorgos-gallos

Σε συνέντευξή του ο Γιώργος Γάλλος μίλησε για τον νέο του ρόλο, στη σειρά «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1.Ο ηθοποιός υποδύεται τον πατριάρχη των Λασκαραίων, Μιχαήλ. Μιλώντας στο περιοδικό «7 Μέρες Tv», ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά: «Αυτή η δουλειά είναι ένα τρομερό ταξίδι κι είμαστε όλοι περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτή».

«Είναι από τις λίγες φορές που νιώθεις ότι τα πράγματα γίνονται έτσι όπως πρέπει να γίνονται. Μπορεί να ακούγεται αφελές, αλλά δεν συμβαίνει συχνά να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια δουλειά, όπου ο καθένας από το πόστο του δίνει το 100%. Για αυτό, είμαι πολύ χαρούμενος κι εύχομαι να φανεί στο αποτέλεσμα», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, τα γυρίσματα της σειράς είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. «Ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος. Μαζί με κάποια πράγματα που βγαίνουν απλά και αβίαστα, υπάρχουν και πράγματα δύσκολα. Υπάρχουν πολλοί εξωτερικοί χώροι, πολλοί αστάθμητοι παράγοντες. Έχει γίνει προετοιμασία για να είμαστε όπως πρέπει, αλλά διαρκώς βρίσκουμε μπροστά μας πράγματα που δεν μας είναι γνωστά. Κατ’ αρχάς, αναφερόμαστε σε μια εποχή, την οποία δεν έχουμε ζήσει και το να δείξεις ότι τα πράγματα γίνονται αβίαστα κρύβει μεγάλο κόπο από όλους», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τους παράγοντες που τον έκαναν να πει αμέσως «ναι» στον ρόλο, δήλωσε: «Υπάρχουν δύο βασικοί παράγοντες για να πει κανείς “ναι” σε μια δουλειά. Ο ένας είναι το σενάριο κι ο άλλος είναι οι άνθρωποι, με τους οποίους θα συνεργαστείς. Όταν έχεις ένα πάρα πολύ καλό σενάριο, ξέρεις ότι έχεις μια καλή βάση για να πατήσεις κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν ηθοποιό. Και κατ’ επέκταση, είναι σημαντικό για όλους τους συντελεστές, οι οποίοι θα έχουν μια βάση για να ονειρευτούν».

Τέλος, για τον ήρωά του είπε: «Ο ήρωάς μου, όπως όλοι οι ήρωες, έχει τα πάντα. Είναι άνθρωπος. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας και το φως και το σκοτάδι. Σε αυτή τη σειρά οι ρόλοι δεν είναι μονοσήμαντοι».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα