Γιώργος Χρυσοστόμου: Η άγνωστη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

10.07.2024 / 7:19
giorgosxrisostomou

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube. Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στους Singles, είχαν μια πολύ ωραία συζήτηση, με τον Γιώργο Χρυσοστόμου να αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις άγνωστες συνεργασίες του με τον Πασχάλη Τερζή αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

«Η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά θα πω ποια ήταν σε παγκόσμια πρώτη. Η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ήταν σε ένα βιντεοκλίπ του Πασχάλη Τερζή, τότε που ήταν μόδα να κάνουμε οι ηθοποιοί βίντεοκλιπ. Ήμουν στο δεύτερο έτος της δραματικής σχολής και έκανα το βίντεοκλιπ για το κομμάτι «Φαντάσου» του Πασχάλη Τερζή. Σε αυτό ήμουν εγώ και η Ιωάννα Λίλη» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

«Τότε νομίζω πως είχε βγει μόλις Playmate και το βιντεοκλίπ είχε γυριστεί στη Θεσσαλονίκη. Ένας άλλος συμμαθητής μου είχε κάνει βιντεοκλίπ για τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα και ήταν πολύ πιο… ποιοτικός, «έχω κάνει Νταλάρα» και τέτοιες μπούρδες της εποχής. Λίγο πριν από αυτό είχα κάνει και μια μεγάλη εμφάνιση ως φωτομοντέλο στον Πρωινό Καφέ με την Ελένη Μενεγάκη στη Ρόδο» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Χρυσοστόμου σε αυτή τη νέα διαδικτυακή του συνέντευξη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα