Γιώργος Χρανιώτης: «Είχα την χαρά να είμαι σε ένα πραγματικό Survivor…»

25.06.2022 / 12:17
Giorgos_Xraniotis

Για το Survivor, στο οποίο συμμετείχε το 2017 μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης, ενώ άφησε και το σχόλιό του για το φετινό ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντα στην εκπομπή «After Dark», όπου περιέργραψε, μεταξύ άλλων, πώς βίωσε ο ίδιος την παραμονή του στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.

Αναλυτικότερα, ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε πως: «Εγώ είχα την χαρά να είμαι σε ένα πραγματικό Survivor. Έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι ένα άλλο πράγμα το οποίο δεν με αφορά ιδιαίτερα και δεν το βλέπω. Για να είμαι όμως ειλικρινής δεν είχα δει ούτε το δικό μου. Μου αρέσει να τα ζω τα πράγματα».

«Για το All Star Survivor νομίζω ότι είμαι λίγο μεγάλος και δεύτερον δεν ξέρω αν θα άφηνα τον μικρό μου γιο για τρεις, τέσσερις μήνες μακριά μου. Είμαι λίγο μεγάλος σήμερα σε αθλητικό επίπεδο. Ήταν ένα παιχνίδι, μια περίοδος ξεγνοιασιάς αυτή που ζήσαμε σε μια δύσκολη και πολύ ειδική συνθήκη. Δεν έχεις κινητό, δεν έχεις social media, δεν έχεις χρήματα και δεν έχεις αγάπη γιατί δεν έχεις τους ανθρώπους που αγαπάς», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίστηκε την απόσταση από τη σύζυγο και τον πατέρα του, όσο βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Θυμάμαι πως όταν μίλησα με την σύζυγο μου, την Γεωργία στο τηλέφωνο μετά από τρεις μήνες δεν είπαμε κουβέντα γιατί κλαίγαμε. Δεν μπορούσαμε να αρθρώσουμε κουβέντα. Δεν μιλήσαμε ποτέ και κλαίγαμε. Το ίδιο και με τον μπαμπά μου. Ήταν μια πολύ ειδική συνθήκη την οποία εκμεταλλεύτηκα σε εσωτερικό επίπεδο και πήρα πολύ σπουδαίες αποφάσεις. Εκεί αποφάσισα να παντρευτώ, εκεί αποφάσισα ότι θέλω να συνοδεύσω τον μπαμπά μου στα τελευταία βήματα της ζωής του και να είμαι δίπλα του», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα