Γιώργος Μπόγρης για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου: «Ήταν μια φανταστική περίοδος της ζωής μου»

23.06.2023 / 10:30
bogris

Για την πορεία του στο μπάσκετ και τη ζωή του σήμερα ως επιχειρηματίας, μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης στο μαγαζί που διατηρεί στα νότια προάστια της Αθήνας.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας συνάντησε την Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day περιγράφοντας μερικές από τις πιο έντονες στιγμές του.

«Το 2019 είχα ένα πρόβλημα με τον ώμο μου. Είχε μπλοκάρει ένα νεύρο και είχα μόνιμο πόνο. Δεν μπορούσα να κινήσω σωστά το χέρι και να ανταπεξέλθω στα επίπεδα που ήθελα. Ταξίδεψα σε όλη την Ευρώπη και δεν κατάφερα να βρω λύση. Με έκανε καλά η ομάδα του Απόλλων Πατρών. Η λύση ήταν κάτι κουλό που δεν το είχα ξανακούσει. Κάναμε μπότοξ και ουσιαστικά αυτό χαλάρωσε του μύες και ελευθέρωσε την κίνησή μου», ανέφερε ο Γιώργος Μπόγρης για την περιπέτεια που βίωσε.

Για το διάστημα της σχέσης του με την Έλλη Κοκκίνου: «Ήταν μία περίοδος που περνούσα φανταστικά στη ζωή μου. Υπήρχαν και πάρα πολλά media. Άκουγα πολλά σχόλια για το εάν η προσωπική μου ζωή επηρέαζε τις επιδόσεις μου στο μπάσκετ. Έφυγα στο εξωτερικό και ξαφνικά έγινα ο πιο αγαπητός. Ήμουν εδώ και λέγανε ότι είμαι ασόβαρος και όταν πήγα στην Ισπανία λέγανε αυτός είναι η χαρά του Θεού», ανέφερε ο Γιώργος Μπόγρης.

Και κατέληξε: «Δεν άφησα ποτέ τη δουλειά μου και την άποψη του κόσμου να με επηρεάσει σε αυτό που θέλω να κάνω», παραδέχτηκε στην κάμερα του Happy Day.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα