Γιώργος Ασημακόπουλος: «Το ζευγάρι Σάκης – Μαριαλένα ήταν συνεννοημένο να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο»

14.06.2021 / 9:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
asimakopoulos

Ο Ηλίας Μπόγδανος ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας έβγαλε στον τάκο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης του ζήτησε να αλλάξει την ψήφο του και να επιλέξει αυτόν.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην κάμερα και δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του για τον Σάκη και την Μαριαλένα.

«Θεωρώ ότι το ζευγάρι ήταν συνεννοημένο για να πετύχει ο ρόλος»
«Χθες στο συμβούλιο είδαμε πράγματα και θάματα. Ο Σάκης έδωσε ρεσιτάλ και σόου αλλά το χθεσινό δεν ήταν και τόσο καλό. Υπήρχε πρόβλημα στον ρόλο. Έφερε σε αμηχανία τον Ηλία. Ήξερε τι θέλει να ψηφίσει. Τώρα γιατί μπήκε μπροστά ο Σάκης σαν σφήνα και καλά δεν ξέρω. Μήπως ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις; Μήπως για να πέσουν επάνω στον Σάκη και την Μαριαλένα τα φώτα; Γιατί ήταν και άλλα δύο κορίτσια υποψήφια και η Ελένη και η Καρολίνα.», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος και συνέχισε:

«Για να φανεί ήρωας στην Μαριαλένα και να θέλει να την σώσει από τον Γολγοθά του τάκου… Είμαστε όλοι άνθρωποι. Όλοι θέλουμε το καλύτερο όλων, αλλά το να μας κοροϊδεύουν και μπροστά στα μάτια και να νομίζουν ότι είμαστε οι χαζοί και αυτοί οι έξυπνοι, με ξεπερνάει…Θεωρώ ότι το ζευγάρι ήταν συνεννοημένο για να πετύχει ο ρόλος και τάχα δεν το ήξερε η Μαριαλένα και της ήρθε ουρανοκατέβατο όλο αυτό. Γελώ απλά. Δεν θέλω να μας περνούν και τόσο χαζούς.»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα