Γιώργος Ασημακόπουλος: “Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με αγαπά και με στηρίζει”

23.06.2021 / 15:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
asimakopoulos

Υποψήφιος μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και έναν ακόμη παίτκη που θα υποδειχθεί απόψε μετά τον τρίτο αγώνα ασυλίας στο survivor, είναι ο Πατρινός fashion designer Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Γιώργος έφτασε στην τελική πεντάδα των δυνατών παικτών του δύσκολου reality επιβίωσης, έχοντας μέχρι σήμερα, πιστός στις αρχές που τον χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο, αλλά και ανεβάζοντας πολύ τον πήχη των δυνατοτήτων του.

Μέχρι στιγμής υποφήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας, έχει αποδείξει ήδη πολλές φορές τη δύναμή του που πηγάζει από την αγάπη του κοινού. Μην ξεχνάμε ότι αναμετρήθηκε με το “βουνό” Τριαντάφυλλος και τον δημοφιλή Παππά στις “δόξες” τους και αποδείχθηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Happy Day, ως ο πιο αγαπητός στο κοινό. Ο νεαρός σχεδιαστής ήταν το πρόσωπο που συγκέντρωσε τότε, όπως είχε αναφερθεί στην εκπομπή, τις περισσότερες ψήφους συμπαράστασης σε σχέση με τον Τριαντάφυλλο. Φαίνεται ξεκάθαρα και στην πορεία του παιχνιδιού, καθώς ο Γιώργος Ασημακόπουλος πέρασε πολλές φορές από την “ηλεκτρική” καρέλα του υποψήφιου, ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό για τη συμπεριφορά και τις ατάκες του. Όσοι γνωρίζουν την οικογένεια του Πατρινού παίκτη όσο και τον ίδιο από μικρό, κάνουν λόγο για έναν αγωνιστή ζωής με ήθος και αξιοπρέπεια που κατάφερε σε πολύ νεαρή ηλικία, να στήσει και να απογειώσει τις επιχειρήσεις του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Στη γνωστή επιχείρηση των γονιών του στην Πάτρα (Sandy Kosta, Αγίου Νικολάου), έχει αναρτηθεί μια μεγάλη φωτογραφία του Γιώργου, τη οποία όπως μάθαμε, ζήτησαν οι φαν του Πατρινού παίκτη που τον στηρίζουν από την αρχή του παιχνιδιού!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα