Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν πρέπει να απασχολεί τον κόσμο αν είμαι με τη Δήμητρα»

06.04.2023 / 9:41
ntanos_bambakousi

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.Οι δυο τους μάλιστα όχι μόνο μίλησαν για όλους και για όλα αλλά πόζαραν μαζί στο φακό, κάνοντας κοινή επαγγελματική φωτογράφηση, οι φωτογραφίες της οποίας συνόδευσαν τη συνέντευξή τους.

Πώς γνωριστήκατε, ήρθατε κοντά και συνεργάζεστε κιόλας;

Δ.Β.: Γνωριστήκαμε λόγω του κοινού πνευματικού μας, του πατρός Δημητρίου, τον οποίο έδιωξαν από τους Αγίους Ισιδώρους. Πριν, προφανώς ήξερα ποιος ήταν και κάποια πράγματα για αυτόν, αλλά δεν τον γνώριζα προσωπικά.

Γ.Α.: Ακριβώς. Συναντηθήκαμε τυχαία λόγω του κοινού ενδιαφέροντος μας για το συγκεκριμένο άνθρωπο.

Θα μας πείτε πώς διαχειρίζεστε την προβολή που έχει η σχέση σας στα media;

Γ.Α.: Γνωριζόμαστε λίγο καιρό και κάνουμε πράγματα από κοινού. Μας αρέσει η διακριτικότητα, στάση που κρατάμε κι εμείς οι ίδιοι. Προσωπικά, είμαι εντελώς αντίθετος με όλο αυτό που συμβαίνει. Αν, για παράδειγμα, εγώ βρεθώ στο παρκάκι δίπλα από το σπίτι μου με μια κοπέλα και μας βγάλουν φωτογραφία, αυτό από μόνο του, όπως καταλαβαίνεις κι εσύ και οποιοσδήποτε άνθρωπος, δεν μπορεί να έχει βάση. Ωστόσο μπορεί να δώσουν σε αυτήν τη φωτογραφία τίτλους που θα οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Είναι λίγο αστείο και επεμβατικό αυτό.

Δ.Β.: Δεν θεωρώ ότι πρέπει να εκτίθεται η προσωπική ζωή του καθενός. Είναι ρηχό και με στενοχωρεί όταν συμβαίνει. Όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζονται μεταξύ τους έχουν κάποιου είδους σχέση, είτε στενή προσωπική είτε ρομαντική ή φιλική, ακόμα και πλατωνική. Γιατί πρέπει να βάζουμε ταμπέλες;

Ωστόσο, Γιώργο, στο «Night Out» παραδέχθηκες ότι είσαι ερωτευμένος.

Γ.Α.: Ναι, είναι μια δήλωση που έκανα.

Τελικά, είστε ζευγάρι;

Δ.Β.: Δεν αναφέρομαι καθόλου στην προσωπική μου ζωή. Είναι άγραφος νόμος για μένα. Πιστεύω πως όσο λιγότεροι ξέρουν για την ευτυχία σου τόσο περισσότερο προφυλάσσεται.

Γ.Α.: Υπάρχουν κάποιοι που αρέσκονται να μιλούν δημόσια. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για τα προσωπικά μου και ούτε πρόκειται.

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και γενικά δεν κρύβεστε.

Γ.Α.: Η κοινωνία μας και ο καθένας μας ξεχωριστά έχουμε πολλά προβλήματα και σε πολλούς τομείς. Αυτά είναι τα θέματα τα οποία πρέπει να απασχολούν τον κόσμο και όχι αν εγώ και η Δήμητρα είμαστε μαζί.

Δ.Β.: Ποια θα ήταν η λύση σε αυτό; Να μη βγαίνουμε έξω;

Πηγή: Hello

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα