Παρασκευή, 24.09.2021, 5:52 μμ

Γίνεται και αυτό στην Πάτρα: Αρνούνται τη μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένους!

07.09.2021 / 18:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 52

Μετά το κύμα των αντιεμβολιαστών αρνητές του κορονοϊού απορρίπτουν και την μετάγγιση αίματος από άτομα που έχουν κάνει το εμβόλιο.

Η Πρόεδρος Ιατρών Πάτρας και Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκη ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή Live News ότι έχουν σημειωθεί διάφορα τέτοια περιστατικά που προκαλούν τεράστια ανησυχία.

«Μια ασθενής που ήταν να χειρουργηθεί είπε στο γιατρό ότι δεν δέχεται μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένο συμπολίτη. Σοκαρίστηκε ο γιατρός και της είπε ότι δεν είναι εφικτό να ικανοποιηθεί το αίτημά της» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με την κ. Μαστοράκου, οι αρνητές «προσπαθούν να εισάγουν ένα πολύ συγκεκριμένο πρότυπο συμπεριφοράς που είναι πολύ επικίνδυνο. Το ένα έχει να κάνει με την άρνηση διασωλήνωσης, η οποία σόκαρε τους γιατρούς στα νοσοκομεία».

«Στην Πάτρα, στο Ρίο» τόνισε, «ένας πολίτης διασωληνώθηκε, σώθηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια, και μόλις έγινε καλά, έκανε μήνυση στους γιατρούς γιατί διασωληνώθηκε. Δεν πίστευε ότι έχει κορονοϊό και ζήτησε πιστοποίηση από εργαστήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η γιατρός εξέφρασε την αγανάκτησή της τους αρνητές και την συμπεριφορά τους. «Αγανακτήσαμε προσπαθώντας να πείσουμε τους ανθρώπους τι πρεσβεύει η επιστήμη. Έχουν δεδομένα από την πραγματική ζωή. Συγγενείς και φίλους που νόσησαν ή που έχουν πεθάνει. Η άρνηση αυτή δεν μπορεί να εξηγηθεί».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα