Γιατρός αναπαριστά πώς είναι όταν πεθαίνεις από κορωνοϊό – ΒΙΝΤΕΟ

26.11.2020 / 17:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
giatros_misouri

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, μέσω του οποίου επιχειρεί να παρουσιάσει αυτά που βλέπει ένας ασθενής που πεθαίνει από κορονοϊό, δημιούργησε γιατρός στο Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών. Μέσω του βίντεο αυτού, επιχειρεί να στείλει μήνυμα στον κόσμο υπέρ της χρήσης μάσκας.

Πρόκειται για τον Κένεθ Ρέμι, ο οποίος μιλώντας στο BBC είπε πως «το να φοράμε τη μάσκα δεν είναι το ίδιο άβολο με το να έχεις ένα κομμάτι πλαστικό μέσα στον αεραγωγό σου».

Ακόμη είπε ότι αισθάνθηκε την υποχρέωση να δημιουργήσει αυτό το βίντεο, όταν είδε την επίπτωση που είχε ο θάνατος ενός ασθενούς στην ομάδα του.

«Έτσι είναι όταν αναπνέεις 40 φορές το λεπτό, έχεις επίπεδα οξυγόνου που πέφτουν κάτω από το 80. Έτσι θα μοιάζει. Ελπίζω ότι οι τελευταίες στιγμές της δικής σου ζωής να μην μοιάζουν έτσι» αναφέρει ο γιατρός στο βίντεο.

Ακόμη, εξήγησε ότι είχε φροντίσει έναν ασθενή που διασωληνώθηκε, ο οποίος του ζήτησε να πει στα μέλη της οικογένειάς του ότι τα αγαπούσε. «Δεν νομίζω ότι θα ζήσω» του είπε και είχε δίκιο, καθώς πέθανε λίγο αργότερα.

«Κοιτώντας μία από τις συναδέλφους μου, έμοιαζε κουρασμένη και μπορούσα να δω πόσο πολύ την είχε επηρεάσει. Και έτσι, πάνω στη στιγμή, πήγα σε ένα δωμάτιο και έφτιαξα αυτό το βίντεο» καταλήγει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα