Γιατράς στον Max FM: “Η εικόνα των πλανόδιων πωλητών προσβάλλει τους πάντες”

30.01.2023 / 12:13
3528786

Με τον κ. Γιατρά μίλησε η Δήμητρα Μπαλαφούτη το πρωί της Δευτέρας 30/1, εν όψει της διεξαγωγής του Πατρινού Καρναβαλιού, για το μείζον θέμα των πλανόδιων πωλητών που κατακλύζουν τους δρόμους της πόλης. Ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ κάλεσε όλους τους πολίτες να μην υποστηρίξουν τους πλανόδιους εμπόρους, λέγοντας:

Εμείς δεν θα έχουμε τον ρόλο του ελέγχου ούτε τον ρόλο της εποπτείας. Πρέπει να λέμε “όχι” στην υπαίθρια εστίαση και να μην την υποστηρίζουμε. Κρίνεται απαραίτητο να λειτουργήσουν οι κανόνες. Με αυτόν τον τρόπο το Πατρινό Καρναβάλι θα έχει σίγουρα και μια καλύτερη εικόνα σε πανελλαδικό επίπεδο, δημιουργώντας καλύτερες εντυπώσεις.

Φέτος λοιπόν, που ξέρουμε ότι θα έχουμε τόσο μεγάλη συμμετοχή και επισκεψιμότητα, είναι η κατάλληλη στιγμή να διορθώσουμε το φαινόμενο. Το 2023 έχουμε μια ευκαιρία, αλλά συνάμα και μια ευθύνη, το φαινόμενο αυτό να εξαλειφθεί“.

Καταλήγοντας, τόνισε πως δεν υπάρχουν λύσεις ικανές να επιλύσουν το πρόβλημα από τη μια στιγμή στην άλλη, αφού είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί αρκετός καιρός προετοιμασίας με οργάνωση, συστηματικότητα και μεθοδικότητα. “Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα το τελευταίο τετραήμερο. Εμείς έχουμε ανοίξει αυτή τη συζήτηση 1,5 μήνα πριν το καρναβάλι. Αυτή η εικόνα προσβάλλει τους πάντες”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα