Γιατράς στον Max Fm για τριήμερο: “Είναι επιλογή της πόλης και αυτό είναι ξεκάθαρο…”

28.02.2023 / 12:21
ka 19

«Δεν λειτούργησε η εστίαση το τριήμερο, αλλά η πειρατεία». Δεν χαρίστηκε σε κανέναν ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Τάσος Γιατράς μιλώντας για τα όσα διαδραματίστηκαν το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού και τα όσα είδε να γίνονται στους δρόμους της Πάτρας και στα καταστήματα εστίασης.

Μιλώντας στον Max Fm και στη Δήμητρα Μπαλαφούτη ο κ. Γιατράς αναφέρθηκε στις δεκάδες υπαίθριες ψησταριές που ήταν σε όλο το κέντρο της Πάτρας κατά τη διάρκεια του τριημέρου, στους πάγκους με τα ποτά, στα υπαίθρια πάρτι έξω από τα μαγαζιά που είχαν έξω ηχεία και γενικότερα σε όλη αυτή την κατάσταση, αφήνοντας μάλιστα αιχμές και για τις αρχές που δεν προστάτευσαν την οργανωμένη εστίαση, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Είναι πλέον επιλογή της πόλης» τόνισε μεταξύ άλλων «αυτή η κατάσταση με τις ψησταριές, με τα μπαρ, τα υπαίθρια πάρτι και όλο αυτό που συνέβη. Δεν έγινε απολύτως τίποτα, παρά τα όσα είχαμε πει στις συσκέψεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και συγκρίνοντας όλες αυτές τις συζητήσεις με την εικόνα που είδαμε στην Πάτρα το τριήμερο, ήταν σαν να κοροϊδεύαμε τους εαυτούς μας.  

Υπήρχαν μαγαζιά που έκαναν τα δέοντα και είχαν το ανάλογο οικονομικό κόστος και υπήρχαν άλλα που είχαν μεγάλους τζίρους. Όμως είδαμε και στο κέντρο της Πάτρας να έρχονται μικροπωλητές από την Θεσσαλονίκη και να πουλάνε σάντουιτς από το βανάκι τους, άλλοι να στήνουν  τους πάγκους τους σε διάφορα σημεία του κέντρου, χωρίς να τους κάνει κανείς τίποτα.

Αν δεν είναι αυτό εξωφρενικό, τότε τι είναι; Δεν είμαστε ειλικρινείς στις συζητήσεις μας και σε αυτό βάζω μέσα και την  εστίαση. Όμως όπως είπα και πριν. Όλα όσα διαδραματίστηκαν το τριήμερο είναι πλέον επιλογή της πόλης και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα