Γιατί το μεσημέρι είναι η καλύτερη ώρα για να κάνεις σεξ

22.09.2021 / 10:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
sex-mesimeri

«Η καλύτερη ώρα για να κάνεις αυτό ή το άλλο», είναι ένα από τα αγαπημένα συμπεράσματα ερευνητών και ειδικών όταν θέλουν να ανακαλύψουν την κατάλληλη χρονική στιγμή που πρέπει για παράδειγμα να γυμνάζεσαι ώστε να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα ή ακόμα και για να ξυρίζεις τα γένια σου, ώστε να αποφεύγεις τους μικροερεθισμούς. 

Τώρα, έχουμε συγκεκριμένη απάντηση και για την ιδανική ώρα της ημέρας για να κάνεις σεξ και να το απολαμβάνεις πραγματικά. 

Σύμφωνα με την ενδοκρινολόγο Alisa Vitti, στις 3 το μεσημέρι είναι η καλύτερη στιγμή για να συντονιστείς σωματικά και συναισθηματικά με τη σύντροφό σου στο κρεβάτι.

Ο λόγος που το σεξ το μεσημέρι είναι πιο απολαυστικό

«Το μεσημέρι, τα επίπεδα κορτιζόλης αυξάνονται στις γυναίκες, κάτι που τις γεμίζει ενέργεια και τις κάνει να είναι σε μεγαλύτερη εγρήγορση. Επίσης, στους άντρες παρατηρείται αύξηση των οιστρογόνων, γεγονός που τους κάνει περισσότερο συναισθηματικούς με τη σύντροφό τους. Άρα εκτός από τη σωματική, το μεσημέρι επιτυγχάνεται και η συναισθηματική σύνδεση, κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής», εξηγεί η Vitti στο Men’s Health. about:blank

Πάντως, έρευνα του 2017 που είχε διεξαχθεί από την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Forza, είχε αποδείξει ότι το καλύτερο σεξ γίνεται το πρωί. Συγκεκριμένα, στις 7.30 π.μ., καθώς εκείνη τη στιγμή, λόγω του ύπνου τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άντρες είναι τα υψηλότερα μέσα στην ημέρα.

Ένας ακόμα λόγος είναι ότι κάνοντας σεξ το πρωί, απελευθερώνονται ενδορφίνες που μειώνουν τα επίπεδα του στρες και της πίεσης, με αποτέλεσμα να ενισχύουν την ηρεμία και την αισιοδοξία για τη δύσκολη ημέρα που έχεις μπροστά σου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα