Γιατί ο Κλιντ Ίστγουντ δεν απέκτησε ποτέ το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk Of Fame

04.12.2020 / 23:47
γκο 1

Οι Mickey Mouse και Bugs Bunny, η οικογένεια Simpsons και ο Godzilla, ο Donald Duck, ακόμη και ο Winnie the Pooh, όλοι έχουν το δικό τους αστέρι στο Hollywood Walk of Fame (μέσω του Dothan Eagle). Μέχρι και ο Ντόναλντ Τραμπ έχει το δικό του από το 2007, παρόλο που οι επικριτές του πολλές φορές προσπάθησαν να το ξηλώσουν.

Αν παρατηρήσει κανείς, καλύτερα, ωστόσο θα διαπιστώσει ότι ποτέ μέχρι σήμερα ο Κλιντ Ίστγουντ δεν απέκτησε το δικό του. Και να πει κανείς ότι δεν το αξίζει; Σύμφωνα με το National Endowment for the Arts, ο Ίστγουντ έλαβε πέντε βραβεία Academy, πέντε Golden Globes, ένα Screen Actors Guild Award και πέντε People’s Choice Awards, για να μην αναφερθούμε και στις ταινίες στις οποίες λατρεύτηκε, τόσο για την ερμηνεία όσο και για την σκηνοθεσία του, ανάμεσα στις οποίες οι «Dirty Harry», «Escape From Alcatraz», «The Good, the Bad and the Ugly», «Unforgiven» και «Million Dollar Baby» -για τις δύο τελευταίες βραβεύτηκε και με το Όσκαρ Σκηνοθεσίας.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, και ο ζωντανός θρύλος του Χόλιγουντ δεν έχει το δικό του αστέρι; Μία φράση που κάποτε είχε πει στο Daily Record ίσως κρύβει όλη την αλήθεια. «Πρέπει πάντα να θυμάστε όταν κάποιος σας δίνει ένα βραβείο, μπορεί να είναι λάθος».

Απ’ όσο είναι γνωστό, ο ίδιος ο Ίστγουντ δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για τους λόγους για τους οποίους απέρριψε ένα αστέρι στο Walk Of Fame του Χόλιγουντ. Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο The Guardian, το αστέρι του αστέρα του Χόλιγουντ Γκρέγκορι Πεκ εκλάπη με τη βοήθεια ενός τρυπανιού το 2005. Ίσως ο Ίστγουντ δεν θέλει να γνωρίσει την ίδια μοίρα. Ή ίσως απλά δεν μπορεί να ακολουθήσει όλη τη διαδικασία που χρειάζεται να γίνει για να το αποκτήσει.

Η Άννα Μαρτίνεζ, παραγωγός του Hollywood Walk of Fame, είχε δηλώσει στο Today ότι «Απομένει ένα σημείο μπροστά από το Κινέζικο Θέατρο στην περίπτωση που ο Κλιντ Ίστγουντ το θέλει». Για να το κάνει αυτό, λοιπόν, ο Ίστγουντ θα πρέπει να πληρώσει από την τσέπη του 40.000 δολάρια για να συμβάλει τόσο στην κατασκευή του προσωπικού του αστεριού, όσο και στη συντήρηση του Walk Of Fame.

Επιπλέον, μέσα σε πέντε χρόνια θα πρέπει να προγραμματίσει και την εμφάνισή του στην τελετή απονομής του αστεριού. Ίσως, λοιπόν, ο Ίστγουντ είναι αρκετά απασχολημένος για να ασχοληθεί με όλα αυτά. Ή ίσως απολαμβάνει περισσότερο την ζωή στη μάντρα του. «Προσπάθησα να είμαι λογικός, αλλά δεν μου άρεσε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά κάποτε ο 90χρονος σταρ του Χόλιγουντ και δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα