Γιατί η Φώφη δεν θα έρθει σήμερα στην Πάτρα – Τι συνέβη με Πελετίδη – Δεν θα δει ούτε τον Φαρμάκη

04.08.2021 / 13:52
genn-750x430-1

Στις πληγείσες από τις πρόσφατες φωτιές περιοχές της Αχαΐας, περιοδεύει από το πρωί η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από τον βουλευτή του νομού και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Η κυρία Γεννηματά έχει ήδη επισκεφθεί στην Αιγιάλεια και αργότερα θα μεταβεί στον Δήμο Ερυμάνθου, ωστόσο δεν θα έρθει στην Πάτρα, παρά το γεγονός ότι η πόλη μετρά πληγές από τη φωτιά στην Ελεκίστρα.

Πίσω από το γεγονός αυτό, υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Όπως πληροφορείται το dete.gr, χθες και ενόψει της καθόδου Γεννηματά – Παπανδρέου, τοπικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, ζήτησαν από το γραφείο του δημάρχου Πατρέων, να υπάρξει συνάντηση με τον Κώστα Πελετίδη. Αίτημα το οποίο έγινε άμεσα δεκτό από τη δημοτική Αρχή. Στη συνέχεια όμως, το ΚΙΝΑΛ επανήλθε με αίτημα στη συνάντηση να συμμετέχουν και οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων.

Στο παραπάνω αίτημα, υπήρξε η απάντηση ότι ο δήμαρχος είναι διαθέσιμος οποιαδήποτε στιγμή να συναντηθεί με την πρόεδρο του κόμματος και πως εάν επιθυμεί συνάντηση με τους επικεφαλείς των παρατάξεων, ο Δήμος δύναται να παραχωρήσει αίθουσα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ στο παραπάνω πρόταση, όπως λένε στη δημοτική Αρχή, ανακοινώθηκε ότι τελικά η Φώφη Γεννηματά δεν θα έρθει στην Πάτρα.

Στελέχη της δημοτικής Αρχής, μιλώντας στο dete.gr, εξέφραζαν την απορία τους για το αίτημα που τους ετέθη εκ μέρους του κόμματος, καθώς όπως έλεγαν δεν είναι δουλειά της δημοτικής Αρχής να καλέσει τους επικεφαλείς των παρατάξεων και υπενθύμιζαν ότι σε όλες τις συναντήσεις του Κώστα Πελετίδη με τους εκάστοτε πρωθυπουργούς και αρχηγούς κομμάτων δεν υπήρξε τέτοιο αίτημα.

Να σημειωθεί ότι, στις συναντήσεις που είχε η Φώφη Γεννηματά με τους δημάρχους της Αιγειαλείας και του Ερυμάνθου, συμμετέχουν και οι επικεφαλείς των παρατάξεων.

Τέλος,  η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δεν θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, καθώς όπως ανέφεραν πληροφορίες, θεωρεί ότι η αντιμετώπιση των ζημιών από τις φωτιές είναι  θέμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα