Γιάννης Τσορτέκης: “Η μόνη μου αγωνία ήταν…”

22.02.2024 / 8:07
ff096f367d7d4003b078a3cbf92fdbcf

Για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο “Ο Σκαραβαίος” μίλησε ο Γιάννης Τσορτέκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και στον Ανδρέα Θεοδώρου.

“Δεν έχω το άγχος του ανταγωνισμού, όχι. Αλήθεια δεν με αφορούν τα ποσοστά τηλεθέασης. Η μόνη μου αγωνία για τη σειρά ήταν το ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα, το ι θα έβλεπα στην οθόνη, Τώρα που είδα τα επεισόδια, δεν έχω καμία αγωνία. Σε μένα δεν λειτουργεί το ανταγωνιστικό κομμάτι σε σχέση με κάποια άλλη σειρά. Είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι γαλήνη και ηρεμία” δήλωσε ο Γιάννης Τσορτέκης.

Πώς είναι η ζωή μετά την επιτυχία του “Maestro”; Ο ίδιος απάντησε πάνω σε αυτό: “Μπορώ να σας πω ότι η ζωή μου δεν άλλαξε. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάντα εκεί και όποιος βρεθεί από κάτω, τον φωτίζουν. Αν δεν θες να βρεθείς από κάτω τους δεν θα σε φωτίσουν. Στη ζωή μοιυ λοιπόν δεν άλλαξε κάτι, ούτε στην καθημερινότητά μου, πραγματικά. Το ότι ο κόσμος με αναγνωρίζει είναι κάτι που μου προκαλεί χαρά, εννοείται. Το ότι εκτιμούν αυτό που βλέπουν και αυτό που τους κάνω να νιώθουν επίσης με γεμίζει χαρά. Στην καθημερινότητά μου όμως δεν άλλαξε κάτι. Απλώς ίσως είμαι περισσότερο χαρούμενος σε πιο σταθετή βάση (γέλια)”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα