Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν ισχύει ότι αρραβωνιάστηκα»

24.06.2024 / 9:18
spaliaras-(5)

Για την προσωπική του ζωή, μίλησε πρόσφατα ο Γιάννης Σπαλιάρας διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να έχει αρραβωνιαστεί.Ακούστηκε πρόσφατα ότι αρραβωνιάστηκες, ισχύει κάτι τέτοιο;

Όχι, όχι δεν ισχύει ότι αρραβωνιάστηκα. Δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Απολαμβάνουμε τη σχέση μας και περνάμε όμορφα. Στην Ελλάδα όταν βλέπουν ένα ζευγάρι μαζί, το ρωτάνε όλοι πότε θα παντρευτεί και θα κάνει παιδιά.

Ωστόσο εσύ στο παρελθόν έχεις δηλώσει ότι θα ήθελες να κάνεις οικογένεια…

Ναι, δεν είμαι εναντίον απλά αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Αφήνω τη ζωή να κυλάει όμορφα και όπως έρθουν τα πράγματα.

Το φλερτ από τα σόσιαλ μίντια πώς το διαχειρίζεσαι;

Δεν δίνω σημασία μπορώ να σου πω. Είναι ευχάριστο, αλλά κρύβει και κινδύνους. Υπάρχουν πολλά ψεύτικα προφίλ και γενικά πρέπει να προσέχουμε αρκετά τα σόσιαλ μίντια. Υπάρχουν και παγίδες δηλαδή.

Σου έχει συμβεί μέχρι σήμερα κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού που σ’ έχει φέρει σε δύσκολη θέση;

Ναι φυσικά. Έχει χρειαστεί να καλέσω και την αστυνομία. Ήταν μία θαυμάστρια που με ακολουθούσε παντού. Ερχόταν στο ξενοδοχείο που έμενα και φώναζε ότι ήθελε να με δει. Μετά με παρακολουθούσε συνέχεια με το αυτοκίνητο. Είχε πάθει εμμονή μαζί μου και εμφανιζόταν συνέχεια μπροστά μου. Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Δεν έκανα κάποια μήνυση, αν και θα μπορούσα, αλλά το απέφυγα. Τελικά ευτυχώς στο τέλος βαρέθηκε και με άφησε στην ηρεμία μου.

Πηγή Λοιπόν

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα