Παρασκευή, 12.08.2022, 4:46 μμ

Γιάννης Πλακιωτάκης: Πήγε σπίτι μετά από ένα μήνα νοσηλείας – Το μήνυμά του – ΒΙΝΤΕΟ

22.12.2020 / 15:27
128381850_10158071884733471_4004641088807301920_n

Επιστροφή στο σπίτι ύστερα από σχεδόν έναν μήνα. Ο Γιάννης Πλακιωτάκης, λίγη ώρα αφού πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό, ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ένα μήνυμα για να πει «ευχαριστώ» σε όσους τον βοήθησαν να βγει νικητής απ’ αυτή την περιπέτεια.

«Με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών μου, βρίσκομαι πλέον στο σπίτι μου και επιστρέφω στα καθήκοντα μου» ξεκινά ο Γιάννης Πλακιωτάκης το μήνυμά του και στη συνέχεια ευχαριστεί τους γιατρούς στον Ευαγγελισμό. «Είμαι ευγνώμων στην καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου, μία εξαιρετική ιατρό αλλά και έναν υπέροχο άνθρωπο, την ομάδα των συνεργατών της, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή Αθανάσιο Δημόπουλο, τον καθηγητή Γεώργιο Παπαθεοδωρίδη, καθώς και το σύνολο του ιατρικού, νοσηλευτικού και κάθε είδους προσωπικού του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, για το ενδιαφέρον, τη φροντίδα, την συνεχή προσπάθεια τους για μένα, όπως και για κάθε μία και κάθε έναν ασθενή».

Ο υπουργός Ναυτιλίας ευχαριστεί όσους του έστειλαν ευχές και έδειξαν ενδιαφέρον τις μέρες που ήταν στο νοσοκομείο αλλά και τον πρωθυπουργό που ήταν σε συνεχή επικοινωνία μαζί του. Και φυσικά «τους συναδέλφους μου, τους συνεργάτες, τους φίλους, τους συμπατριώτες μου, όλες και όλους σας. Μαζί με την οικογένεια μου, μου δίνατε δύναμη για να πολεμήσω τον ιό και να βρεθώ και πάλι κοντά σας». Μιλώντας για τον κορονοϊό και τη μαάχη που έδωσε, ο Γιάννης Πλακιωτάκης μιλά για τις μέρες με τα συμπτώματα «ενός αόρατου και φονικού εχθρού», για την ανησυχία που ένιωσε, για τη μοναξιά της ασθένειας, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών.

«Λυπάμαι πολύ για όσους δεν τα κατάφεραν. Εύχομαι να γίνουν καλά όλοι οι ασθενείς. Κάνω έκκληση σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς: Τηρείτε σχολαστικά τα μέτρα προφύλαξης. Προστατεύστε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμβολιαστείτε, όταν έρθει η σειρά σας. Για να νικήσουμε τον ιό και να ξαναβρούμε τη ζωή μας. Εύχομαι σε όλες και όλους καλά Χριστούγεννα», καταλήγει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα