Γιάννης Κότσιρας: Είχα πει στον πατέρα μου «Κάποια μέρα θα πληρώνεις για να με ακούσεις»… Κι έτσι έγινε

10.12.2020 / 12:36
Giannis_Kotsiras

Στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1 με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Κότσιρας μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη, και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

«Έχω δουλέψει σε συνεργείο αυτοκινήτων, σε εργοστάσιο και σε οικοδομή. Όταν δούλευα στο συνεργείο αυτοκινήτων, έφερνε το αυτοκίνητό του ο Χρήστος Κωνσταντίνου ο σολιστας του μπουζουκιού κι έψαχναν έναν πιτσιρικά για να βγαίνει πριν το πρώτο πρόγραμμα, όταν τρώνε οι πελάτες. Έκανα οντισιόν και είπα το “Αητός χωρίς φτερά”. Και έτσι ξεκίνησα να τραγουδάω», θυμήθηκε ο Γιάννης Κότσιρας.

Και περιέγραψε για την αντίδραση τότε του πατέρα του: «Με τον πατέρα μου είχαμε τσακωθεί γι’ αυτό το θέμα. Δεν ήθελε ο γιος του να γίνει “μουσικάντης”. Τότε του είχα πει: “Κάποια μέρα θα πληρώνεις για να με ακούσεις”. Κι έτσι έγινε. Μετά από κάποια χρόνια ήρθε στο “Περιβόλι του Ουρανού” που τραγουδούσα και ζήτησε τον λογαριασμό και πλήρωσε. Την επόμενη μέρα με αυτά τα ίδια χρήματα πήγα και του πήρα ένα κοστούμι» εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα