Γιάννης και Γιώτα Καψάλη παντρεύτηκαν στα Ιωάννινα

04.09.2023 / 8:50
d578cb9c-giannis-kapsalis-gamos-(6)

Στον τόπο απ’ όπου κατάγεται ο Γιάννης Καψάλης έγινε ο θρησκευτικός γάμος του με τη γυναίκα του, Γιώτα. Ο γνωστός τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής παντρεύτηκε την γυναίκα που έχει επιλέξει να συμπορεύεται εδώ και αρκετά χρόνια, παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

Ο Γιάννης Καψάλης και η σύζυγός του -έχουν παντρευτεί εδώ και αρκετά χρόνια με πολιτικό γάμο- έφτασαν στην εκκλησία λάμποντας από ευτυχία.

Όπως είχε δηλώσει προ ημερών ο τραγουδιστής αποκλειστικά στο gossip-tv: «Βαφτίζω τον μικρό και κάνω και τον θρησκευτικό μου γάμο, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου. Τα Μυστήρια θα γίνουν στην Ζίτσα Ιωαννίνων, στο χωριό μου».

Συγκίνηση στη βάφτιση

Ο Γιάννης Καψάλης επίσης είχε μιλήσει στο gossip-tv με συγκίνηση και για την ανάγκη του να πάρει ο μικρός του γιος το όνομα του πατέρα του Σταύρου Καψάλη ο οποίος υπήρξε ένας από τους καλύτερους κλαρινίστες της χώρας μας και έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

«Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Σταύρος Καψάλης! Αυτή η στιγμή είναι πολύ συγκινητική και τιμητική γιατί τον έχω χάσει εδώ και τεσσεράμισι χρόνια. Το ότι ο γιος μου θα πάρει το όνομά του, είναι λίγο ευχάριστο μέσα σε αυτό που έχει γίνει», είχε τονίσει στο gossip-tv ο Γιάννης Καψάλης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα