Γιάννης Φέρτης: Η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη διαψεύδει ότι έχει Αλτσχάιμερ

19.05.2022 / 14:05
fertis

Ο Γιάννης Φέρτης δεν έχει Αλτσχάιμερ είπε η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Μαρίνα Ψάλτη σε παρέμβασή της στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας», δήλωσε η Μαρίνα Ψάλτη.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κάκια Ιγερινού με ανάρτησή της στο Twitter έγραψε: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια»

Υπενθυμίζεται ότι η Κάκια Ιγερινού ανήρτησε στο Twitter φωτογραφία του Γιάννη Φέρτη, κάνοντας λόγο για μνήμη που σβήνει.

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε η Κάκια Ιγερινού, προσθέτοντας, μάλιστα, σε σχόλιο ότι η ανάρτηση έγινε μετά από επιθυμία του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα