Γιάννης Μπέζος: Περιφέρουμε τους ηθοποιούς σαν μαϊμούδες σε όλες τις εκπομπές

21.08.2021 / 15:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ko 31

Για τη νέα φουρνιά ηθοποιών και τον τρόπο αντιμετώπισης της τηλεόρασης προς αυτούς, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» με αφορμή τη συνέχιση της καλοκαιρινής περιοδείας για την παράσταση Οθέλλος, η οποία και θα παρουσιαστεί προσεχώς και στο Ηρώδειο.

Σε ότι αφορά τους νέους ηθοποιούς, αυτούς που πιθανότατα έχουν προτεραιότητα το θέατρο και αποφεύγουν την τηλεόραση γιατί δεν ξέρουν πως θα καταλήξει το σενάριο που τους δείχνουν, πως μπορεί να τους πείσει κανείς να δουν το μέσο αυτό με άλλο μάτι;

Το θέμα είναι πως θα τους δει η ίδια η τηλεόραση. Δεν μπορείς να φέρνεις έναν ηθοποιό που εκτιμάς, ο οποίος έχει μια διαδρομή στο θέατρο και εμφανίζεται τώρα στην τηλεόραση, και να τον βγάζεις μετά σε εκπομπές να τον ρωτούν ανοησίες. Ο ηθοποιός δεν είναι προϊόν αναλώσιμο, να τον βγάζεις παντού. Είναι για να παίξει έναν ρόλο, να δημιουργήσει έναν κόσμο, να μιλήσει και πέντε φορές δημόσια και να τελειώσει η ιστορία. Εμείς έχουμε μείνει στα παλιά, παίρνουμε τους ηθοποιούς και τους περιφέρουμε σαν μαϊμούδες σε όλες τις εκπομπές.

Σας λέω ένα ακραίο παράδειγμα τώρα. Δεν θα δεχτούν οι ηθοποιοί που σέβονται τον εαυτό τους να κάνουν αυτό το πράγμα. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία. Και το λέω εγώ που είμαι ο παλιότερος στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα