Παρασκευή, 2.12.2022, 11:37 πμ

Γιάννης Μπέζος: Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας άνθρωπος με χαρακτήρα εκρηκτικό

28.01.2021 / 21:57
γκο 20

ο όνομα του Γιώργου Κιμούλη βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες μέρες λόγω της καταγγελίας που έκανε η Ζέτα Δούκα πως υπέστη από εκείνον σωματική και λεκτική βία.

Ο Γιάννης Μπέζος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την πρωινή εκπομπή του Ant1, «Το Πρωινό» ρωτήθηκε για τον Γιώργο Κιμούλη και έδωσε τη δική του απάντηση.

«Πάντα ακούγονται πράγματα σε αυτή τη δουλειά και ακουγόντουσαν και ακούγονται. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δεν αρνούμαι ούτε κρίνω τους ανθρώπους που κατηγορούν, κάποιον λόγο θα έχουν φυσικά, γιατί είναι ζοφερά πράγματα αυτά εφόσον συνέβησαν. Γι’ αυτά θα απολογηθούν οι ίδιοι. Υπάρχει, όμως, κίνδυνος να υπάρξει μια εικόνα ότι ο χώρος ο δικός μας είναι ένα κολαστήριο που γίνονται μόνο αυτά.

Θεωρώ ότι το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου για να δώσεις δουλειά σε κάποιον που ξεκινάει την καριέρα του, το θεωρώ απίστευτα χυδαίο και ένδειξη δειλίας.

Ο Γιώργος Κιμούλης έχει τεράστια πορεία, είναι ένας άνθρωπος με χαρακτήρα εκρηκτικό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δικαιολογούνται τέτοιες πράξεις. Εγώ, ελάχιστα που δούλεψα μαζί του δεν είδα κάτι τέτοιο.
Εγώ σε όσες δουλειές ήμουν παρών, ποτέ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Αν το παρατηρούσα θα το κατέκρινα αμέσως, δεν το συζητώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα