Γιάννενα: Χαμός στα «τραπεζάκια έξω» έξι μήνες μετά

03.05.2021 / 16:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
giannena_estiash_0305_3-2048x1365

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στα καφέ ιδιαίτερα στην περιοχή του μώλου δεν λείπουν ωστόσο και περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες καταστημάτων δεν άνοιξαν σήμερα τα μαγαζιά τους, όπως στην περιοχή της Γαριβάλδη.

Δείτε τις εικόνες από τα Γιάννενα
Γιάννενα
Γιάννενα

Σήμερα και αύριο οι επαγγελματίες του κλάδου εκτιμούν ότι η κίνηση στα καφέ και στα εστιατόρια θα είναι ενθαρρυντική. Αυτό που τους ανησυχεί, ωστόσο, σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, είναι αν θα κυλήσουν όλα ομαλά με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας ώστε όλα να πάνε καλά και να μην χρειαστεί να ξανακλείσουν οι επιχειρήσεις που επί τόσους μήνες παρέμειναν κλειστές.

Από την πλευρά του ο Δήμος Ιωαννιτών Ιωαννιτών εκφράζει την ικανοποίησή του για την επαναλειτουργία του εν λόγω κλάδου καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα επιστροφής στην κανονικότητα το οποίο πρέπει να γίνει με ασφάλεια και με τήρηση όλων των κανόνων και των μέτρων.

Ο Δήμος άλλωστε και το περασμένο διάστημα έχει αποδείξει έμπρακτα την στήριξή του στον κλάδο με παραχώρηση επιπλέον κοινόχρηστων χώρων και με οικονομικές ελαφρύνσεις και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους επιχειρηματίες και το επόμενο διάστημα.

Τα βήματα επιστροφής όμως στην κανονικότητα, τονίζει η Δημοτική Αρχή , θα πρέπει να γίνονται με προσοχή και με τήρηση όλων των μέτρων ώστε να αποφευχθούν πισωγυρίσματα,αφού ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ και μέχρι να αποκτήσει ο πληθυσμός το τείχος προστασίας μέσω των εμβολιασμών όλοι οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικοί, να τηρούν τις αποστάσεις, να χρησιμοποιούν τις μάσκες και να τηρούν όλα τα μέτρα…

newsit.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα