Γιάννα Αγγελοπούλου: Με γνώση του παρελθόντος, ενωμένοι προχωρούμε στο μέλλον

14.10.2021 / 17:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
PTH_R6S_9464

«Η διατήρηση της ιστορικής μας μνήμης είναι η ασφαλέστερη εγγύηση για συνέχεια με ταυτότητα και προοπτική» τόνισε από το βήμα της εκδήλωσης «Ντρέδες: Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας» η Πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Για την προσφορά των Ντρέδων στην Επανάσταση του 1821 και τα μηνύματα του αγώνα τους για τη σύγχρονη εποχή μίλησαν ακόμη, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Χαράλαμπος Λαλούσης κ.α.

«Η ιστορία τους είναι δείκτης πορείας για την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλόπουλος. «Όσο είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ. Λαλούσης.

Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής, διοργανώθηκε από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, την Περιφέρεια Πελλοπονήσου Π.Ε. Μεσσηνίας, την Πρεσβεία του Παναμά, το Δήμο Ζαχάρως, το Δήμο Καλαμάτας, το Δήμο Πύλου – Νέστορος, το Δήμο Οιχαλίας, το Δήμο Τριφυλίας, τη Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, τους Τριφύλιους Δυτικής Αττικής και την Ομοσπονδία Συλλόγων – Συνδέσμων Τριφυλίας υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα