Γεράσιμος Γεννατάς για τα μπουζούκια: «Είναι παραπολιτισμός, είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι»

19.03.2023 / 19:25
GENNATAS2

Mια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε για τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ο Γεράσιμος Γεννατάς μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Γειά σου” και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη.

Χαρακτηριστικά, ο ηθοποιός χαρακτήρισε “παραπολιτισμό” τα μπουζούκια λέγοντας πως είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι χώροι.

«Με πειράζει που δεν έχουμε ωραία λαϊκή μουσική. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι προπόνηση εγωισμού, δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες “πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα;”» ανέφερε ο Γεράσιμος Γεννατάς και πρόσθεσε, «Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι» είπε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

«Αυτοί οι άνθρωποι, πάνε και ξοδεύουν τα λεφτά που δεν έχουν, και ρίχνουν λουλούδια. Πότε αγοράζουν λουλούδια στο σπίτι τους;» πρόσθεσε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του αναφερόμενος στο δυστύχημα που έγινε στα Τέμπη και κόστισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας.

«Δεν γίνεται να μιλάμε έτσι για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν γίνεται να περάσει τόσο εύκολα αυτό, αλλά δυστυχώς θα περάσει» είπε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα