Γεωργούλης: Δηλώνει ικανοποιημένος από την άρση της ασυλίας του -«Αγνοεί ακόμη τη δικογραφία» λέει η δικηγόρος του

01.06.2023 / 18:02
alexis-georgoulis_0.jpg

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας άρσης της ευρωβουλευτικής ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, η νομική υπεράσπισή του αναφέρει πως «η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα».

Μάλιστα σε ανακοίνωση της δικηγόρου του κ. Γεωργούλη Ματίνας Μαλλά, αναφέρεται πως «ο κ. Γεωργούλης μέχρι σήμερα τελεί σε πλήρη άγνοια για το περιεχόμενο της δικογραφίας και γνωρίζει μόνο για την ύπαρξη μιας καταγγελίας χωρίς ουδέποτε να έχει ενημερωθεί επισήμως από τις Αρχές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η διαδικασία της άρσης ευρωβουλευτικής ασυλίας του κυρίου Γεωργούλη, κατόπιν της επικύρωσης της απόφασης της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου.

Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα καθώς οι ενέργεις που έγιναν από πλευράς μας για επιτάχυνση της διαδικασίας τελεσφόρησαν και συνεπώς μπορούμε να ελπίζουμε στην σύντομη κλήση του κυρίου Γεωργούλη από τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να λάβει γνώση του συνόλου της δικογραφίας και να παρέχει εξηγήσεις.

Υπενθύμιζω ότι μέχρι σήμερα τελεί σε πλήρη άγνοια για το περιεχόμενο της δικογραφίας και γνωρίζει μόνο για την ύπαρξη μιας καταγγελίας χωρίς ουδέποτε να έχει ενημερωθεί επισήμως από τις Αρχές.

Σημειωτέον είναι ότι λόγω της σύμφωνης γνώμης του ίδιου του κυρίου Γεωργούλη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να αρθεί η ασυλία του το συντομότερο, μία κατά κανόνα χρονοβόρα διαδικασία όπως είναι αυτή της άρσης της ασυλίας, συντμήθηκε αισθητά, γεγονός που αποτελεί επιτυχή εξέλιξη.»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα