Γεωργιάδης κατά Δούκα για ακύρωση συναυλίας: Ακατάλληλος για αυτό το υψηλό αξίωμα

02.04.2024 / 8:50
georgiadis-1

Πυρά προς τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, εξαπολύει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ακύρωση συναυλίας υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ.
Νωρίτερα, ο Δήμος Αθηναίων, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σημείωσε πως για λόγους ασφαλείας προχωρά στην ακύρωση της συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη για τις 29 Απριλίου, υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την παραπάνω εξέλιξη, ανέφερε σε ανάρτηση στο twitter πως «κάθε μέρα ο άνθρωπος αυτός, που εξελέγη από μία ετερόκλητη συμμαχία ψηφοφόρων της Άκρας Αριστεράς, του Πασόκ και ψηφοφόρων του Κασιδιάρη με βασικό κριτήριο να μην επανεκλεγεί ο Κώστας Μπακογιάννης, αποδεικνύει πόσο ακατάλληλος ήταν για αυτό το υψηλό αξίωμα. Κρίμα για την Αθήνα μας.»

Την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 29 Απριλίου συναυλίας των μουσικών συνόλων του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) στο θέατρο Ολύμπια, εισηγείται ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας στο Δ.Σ. του Οργανισμού, μετά τις αντιδράσεις.

Η διοργάνωση της συναυλίας είχε αποφασιστεί τον Μάιο του 2023 από την προηγούμενη διοίκηση του ΟΠΑΝΔΑ και είχε τεθεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ.

Συνεκτιμώντας τις δραματικές εξελίξεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, την απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Μουσικών του Δήμου («σε περίπτωση τέλεσης της συναυλίας, οι συνθήκες ίσως δεν θα είναι ασφαλείς τόσο για τους συντελεστές, όσο και για το κοινό» και τις ανησυχίες που διατυπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κρίνεται ότι η συναυλία των μουσικών συνόλων του ΟΠΑΝΔA πρέπει να αναβληθεί για λόγους ασφαλείας, τονίζει ο Δήμος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα