Γεννηματά: Η Ελλάδα μπορεί, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί

15.09.2021 / 18:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fwfi_deth

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παρουσιάσει το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο που όπως είπε, «είναι η εναλλακτική μας προοδευτική πρότασή διακυβέρνησης για την ανάπτυξη, την απασχόληση, την κοινωνική δικαιοσύνη».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με τη διοίκηση της HELEXPO. Σε δηλώσεις εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η Ελλάδα μπορεί. Η Ελλάδα αλλάζει. Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί. Η πολιτική της δεν αλλάζει», καθώς όπως είπε, διαψεύδει καθημερινά όσους πίστεψαν στις δήθεν μεταρρυθμίσεις.

«Τώρα όλο και πιο κοντά έρχεται η ανάγκη για τη νέα αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση με το Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή», κατέληξε η κυρία Γεννηματά.

Αναλυτικά η Φώφη Γεννηματά δήλωσε:

Είμαστε στη ΔΕΘ, ένα σημαντικό θεσμό. Η ΔΕΘ με την ανάπτυξη της και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της σίγουρα θα έχει καθοριστικό ρόλο.

Εδώ στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσω σήμερα το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο που είναι η εναλλακτική μας προοδευτική πρότασή διακυβέρνησης για την ανάπτυξη, την απασχόληση, την κοινωνική δικαιοσύνη. Η κοινωνία αποζητά τη νέα Αλλαγή.

Η κυβέρνηση της ΝΔ μετρήθηκε και πέρασε κάτω από τον πήχη. Θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα με τον Πρωθυπουργό. Πράγματι, η Ελλάδα μπορεί. Η Ελλάδα αλλάζει. Η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί. Η πολιτική της δεν αλλάζει. Φτιάχνει μια Ελλάδα για λίγους. Διαψεύδει καθημερινά όσους πίστεψαν στις δήθεν μεταρρυθμίσεις.

Τώρα όλο και πιο κοντά έρχεται η ανάγκη για τη νέα αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση με το Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα