Γέμισε με χαρά και χαμόγελα η πλατεία  Ζωοδόχου Πηγής

18.06.2024 / 12:49
448454624_485363347470728_8789629712281903310_n

Η πλατεία Ζωοδόχου Πηγής πλημμύρισε από γέλια και χαμόγελα στη θεατρική παράσταση “Ο Εξηνταβελόνης”!

Ο Σύλλογος Παραλίας Προαστίου και Πλατανόδασους “Η ΔΡΑΣΗ” είχε τη χαρά να φιλοξενήσει την παράσταση “Ο Εξηνταβελόνης” από το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας το Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024. Η πλατεία Ζωοδόχου Πηγής μετατράπηκε σε ένα υπαίθριο θέατρο κάτω από τα αστέρια, γεμίζοντας ζωή και ενθουσιασμό από κατοίκους και επισκέπτες που κατέκλυσαν τον χώρο.

Η βραδιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, συνδυάζοντας άψογη οργάνωση και θερμή ανταπόκριση από το κοινό. Με τη συμβολή των μελών του ΔΣ του Συλλόγου μας και των εθελοντών κατοίκων της περιοχής, η πλατεία ήταν καθαρή, όμορφη και πλήρως προετοιμασμένη να φιλοξενήσει την εκδήλωση.

Η παράσταση “Ο Εξηνταβελόνης”, σε σκηνοθεσία του Χρήστου Στρέπκου, προσέφερε άφθονο γέλιο και προβληματισμό στους θεατές, παρουσιάζοντας με μοναδικό τρόπο την κλασική κωμωδία του Κωνσταντίνου Οικονόμου. Οι θεατές απόλαυσαν τις κωμικές καταστάσεις και την κοινωνική κριτική του έργου, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην προετοιμασία της πλατείας και σε όλους τους κατοίκους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η συνεισφορά σας ήταν ανεκτίμητη και έκανε τη βραδιά ακόμη πιο ξεχωριστή.

Ακόμα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πατρέων και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας για την παραγωγή και την παρουσίαση της παράστασης, για την πολύτιμη συνεισφορά τους στη διοργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς και για τη συνεχή υποστήριξή τους στις πολιτιστικές δράσεις μας. Χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν δυνατή αυτή η υπέροχη βραδιά.

Συγχαρητήρια στους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης για τις άψογες ερμηνείες και το άρτιο συνολικό αποτέλεσμα!

Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τις πολιτιστικές μας δράσεις και να φέρουμε περισσότερες τέτοιες όμορφες στιγμές στην κοινότητά μας. Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες εκδηλώσεις μας!Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Παραλίας Προαστίου και Πλατανόδασους “Η ΔΡΑΣΗ”

Ο Πρόεδρος,  
Ζαβέρδας Παύλος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα