Γαλλία: Zευγάρι προκάλεσε πανικό για να μη χάσει το τρένο -Κατήγγειλαν δήθεν «ύποπτους τρομοκράτες»

20.07.2023 / 12:15
lille-stathmos-trenou-astynomikoi.jpg

Απίστευτα πράγματα στη Γαλλία, καθώς ένα ζευγάρι, προκειμένου να μη χάσει το δρομολόγιο του τρένου, έσπειρε τον απόλυτο πανικό στην πόλη Λιλ.

Το ζευγάρι τηλεφώνησε στην αστυνομία καταγγέλλοντας «ύποπτες κινήσεις τρομοκρατών», με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε εκκένωση δύο σταθμών, να αποκλείσει μία συνοικία και να βγάλει στους δρόμους δεκάδες αστυνομικούς!

Αφού συνειδητοποίησαν πως το ζευγάρι έλεγε ψέματα, τους συνέλαβαν κατά την αποβίβασή τους από το τρένο που ταξίδευε από το Παρίσι για τη Λιλ.

Οπως ανέφεραν οι Αρχές, το ζευγάρι δεν προέβαλε καμία αντίσταση, αλλά, με δάκρυα στα μάτια, παραδέχτηκε ότι έκανε τη φάρσα τηλεφωνώντας στην εταιρεία διαχείρισης των γαλλικών σιδηροδρόμων για πιθανό τρομοκράτη και αυτοί με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το τρένο για το οποίο σήμανε συναγερμός, οδηγήθηκε στον σταθμό Λιλ-Ερόπ, που απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από τον Λιλ-Φλαντρ. Οι υπηρεσίες της περιφέρειας Νορ διέταξαν την εκκένωση και των δύο σταθμών, ενώ ολόκληρη η περιοχή περικυκλώθηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων. Επιτόπου έφτασε και μια ομάδα πυροτεχνουργών. Πολλά λεωφορεία αναγκάστηκαν να τροποποιήσουν τα δρομολόγιά τους, ενώ έκλεισε και ο σταθμός του μετρό Λιλ-Ερόπ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα