Γαλλία: Μακάβριο δέμα για τον Μακρόν, με κομμένο ανθρώπινο δάχτυλο

13.07.2023 / 13:05
emmanuel-macron-2023-07-12.jpg

Ένα μακάβριο δέμα με ένα κομμένο ανθρώπινο δάxτυλο έφθασε ταχυδρομικά στο Ελυζέ με παραλήπτη τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με το περιοδικό Valleurs Actuelles.

Επικαλούμενο πηγή από τις γαλλικές υπηρεσίες ασφαλείας το περιοδικό ανέφερε ότι το δέμα με το κομμένο δάχτυλο έφθασε στην υπηρεσία αλληλογραφίας του Μεγάρου των Ηλυσίων μεταξύ 9 και 10 Ιουλίου, ενόψει πιθανώς της εθνικής εορτής της Ημέρας της Βαστίλλης την Παρασκευή 14 Ιουλίου, για την οποία η κυβέρνηση Μακρόν έχει κινητοποιήσει 130.000 μέλη των δυνάμεων επιβολής της τάξης υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

Tο δέμα δεν περιείχε κάποιο χαρτί με κείμενο ή κάτι άλλο και το παρέλαβε η αστυνομία, ενώ σύμφωνα με το Valeurs Actuelles έχει ταυτοποιηθεί το άτομο που ταχυδρόμησε το κομμένο δάχτυλο και οι αρμόδιες υπηρεσίες τον κάλεσαν για να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση.

Το γραφείο του Μακρόν απέφυγε να σχολιάσει την πληροφορία. Ο Γάλλος πρόεδρος μπήκε πρόσφατα στο σταυρόνημα διαδηλωτών για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού και την αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης στα 64 έτη, καθώς και για τη δολοφονία του 17χρονου Ναέλ από αστυνομικό, που πυροδότησε βίαιες ταραχές σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα