Γ. Καρβέλης: «Από την Ηλεία οι περισσότεροι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στο Ρίο»

14.11.2020 / 8:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 1

Από την Ηλεία είναι οι περισσότεροι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στον Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο σύμφωνα με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος έκανε νέες δηλώσεις χθες για την κατάσταση που επικρατεί στην περιφέρεια, σχετικά με την εξάπλωση και την αντιμετώπιση του ιού.

Χαρακτηριστικά ο κ. Καρβέλης μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε για μια ακόμη φορά (το είχαμε δημοσιεύσει στο φύλλο της Πέμπτης, αλλά και στο χθεσινό), πως στο νοσοκομείο Πύργου λειτουργούν από χθες (σ.σ. προχθές) εφτά κλίνες ΜΕΘ για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών, παρά την «απώλεια» δύο γιατρών από τους τέσσερις που διέθετε έως πρόσφατα η Μονάδα. Όπως τόνισε η κάλυψη των κενών και των νέων αναγκών θα γίνει με εσωτερική αναπλήρωση.

«Πλέον στον Πύργο λειτουργούμε 7 νέες κλίνες ΜΕΘ COVID» επισήμανε ο κ. Καρβέλης, που συνεχίζοντας ανέφερε. «Έφυγαν δύο γιατροί από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για νοσοκομεία των Αθηνών, ωστόσο έγινε η αναπλήρωση εσωτερικά από το νοσοκομείο του Πύργου και αυτή τη στιγμή λειτουργούμε 7 νέες κλίνες ΜΕΘ COVID στην Ηλεία».

Πηγή: εφημερίδα «Πατρίς».

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα