Γ. Καραγιάννης: Βήμα-βήμα Θεσσαλονίκη και Β. Ελλάδα αλλάζουν (βίντεο)

27.06.2022 / 22:35
fa 3

Σε εκδήλωση με στόχο να αναδείξει το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων υποδομής καθώς και το θετικό τους αποτύπωμα στην οικονομική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκε σήμερα, Δευτέρα (27/6) ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών τόνισε πως στόχος της Κυβέρνησης είναι η δημιουργία νέων προοπτικών ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα και γι’ αυτό τον λόγο πραγματοποιούνται πολλαπλά και ταυτόχρονα μεγάλα έργα υποδομής, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της περιοχής.

«Σήμερα βρισκόμαστε στην εκδήλωση ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος, ώστε να μιλήσουμε για τις προοπτικές της Θεσσαλονίκης και τις προοπτικές ανάπτυξης που έχει ευρύτερα η πόλη αλλά και η Βόρεια Ελλάδα. Νομίζω ότι όλα προχωρούν βάσει προγράμματος και κάθε φορά θα αναφέρουμε τον προγραμματισμό μας.

Βήμα-βήμα προχωρούν όλα τα έργα έτσι όπως έχουμε αναφέρει, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχουμε δώσει. Αυτό που έχει σημασία, είναι πως η πόλη μας αλλάζει. Η Θεσσαλονίκη αλλάζει, η Βόρεια Ελλάδα αλλάζει και σε επίπεδο επενδυτικό όταν μεγάλοι όμιλοι έρχονται εδώ και επενδύουν στη πόλη μας, αλλά και μεγάλα έργα υποδομής που τόσα χρόνια τα είχαμε ανάγκη».

Να σημειωθεί, πως η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Τμήμα Επιστημών Διοίκησης και Οικονομικών του CITY College, University of York Europe Campus με θέμα Θεσσαλονίκη – Οικονομία – Ανάπτυξη: Κοιτώντας μπροστά με αισιοδοξία και ρεαλισμό».

Στο πάνελ της εκδήλωσης βρέθηκαν οι υφυπουργός Αρμόδιος για τις Υποδομές, Γιώργος Καραγιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλλιας και ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου, τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Τσακούμης. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος και διευθύντρια του GRTimes.gr, Μαρία Σαμολαδά.

grtimes.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα