Γ.Γ. Υποδομών: Το 2024 θα είναι έτοιμη η Πατρών – Πύργου

02.11.2020 / 17:27
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
καραγιαννης

Την ικανοποίησή του για την επίσημη θετική απάντηση από την ΕΕ για τον πολύπαθο οδικό άξονα Πάτρας – Πύργου έφτασε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, εκφράζει με ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Γενικός Γραμματέας κάνει γνωστό ότι ο νέος αυτοκινητόδρομος της Πατρών – Πύργου, θα παραδοθεί το 2024.

Όπως γράφει ο κ. Καραγιάννης:

«Μόνο με αλήθειες και πράξεις απαντάμε στα ψέματα και στις συκοφαντίες. Στεκόμαστε μακριά από το παιχνίδι της διαστρέβλωσης και του λαϊκισμού.

Πήραμε το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή(DG GROW) και προχωράμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στο τελικό βήμα της διαδικασίας (DG Comp) ώστε να ξεκινήσει ένα πολυπόθητο έργο, ο οδικός άξονας Πάτρα – Πύργος.

Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας θα αποκτήσουν, επιτέλους, έναν σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο, που θα ενώνει την Πάτρα με τον Πύργο, έναν αυτοκινητόδρομο υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας.

Παράλληλα, εντός του έτους, ξεκινάμε, υπό το σχεδιασμό του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επεμβάσεων οδικής ασφάλειας ύψους 30 εκ. € για τη βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου.

Το 2024 θα παραδοθεί ένας σύγχρονος οδικός άξονας που είναι απολύτως αναγκαίος για την περιοχή!»

Διαβάστγε επίσης:

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα