Φυσική συνέπεια το στραπάτσο…

08.07.2023 / 18:15
ΦΩΤΟ-ΓΙΑ-ΣΧΟΛΙΟ-ΦΥΣΙΚΗ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΤΟ-ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ

Όταν επί τέσσερα χρόνια σε μια περιφέρεια όπως αυτή της Δυτικής Ελλάδας, στην οποία ο κυρίαρχος λαός σου έχει δώσει επανειλημμένα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά δεν κάνεις τίποτα για να δημιουργήσεις μια περιφερειακή παράταξη, τότε όντως είσαι άξιος της μοίρας σου.

Κατ’ ουσία η περίπτωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δεν αποτελεί τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από τρανή απόδειξη του γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην περιοχή υπέστη συντριπτική ήττα στις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και του Ιουνίου.

Με απλά λόγια, όταν δεν αποκτάς πραγματική διασύνδεση με την κοινωνία μέσα από θεσμούς σαν αυτόν της αυτοδιοίκησης, τότε δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα καλύτερο. Το χειρότερο ωστόσο είναι πως μετά από το εκλογικό στραπάτσο κάποιοι τοποθετούνται δημοσίως και δηλώνουν πως γι’ αυτό φταίει η λογική των συνεργασιών με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις.

Λες και οι συνεργασίες προϋποθέτουν την εξαφάνιση ενός κόμματος από τους δήμους και τις περιφέρειες. Βέβαια για να εξαφανιστείς από κάπου πρέπει πρώτα να υπάρξεις. Και μετά ψάχνουν τι δεν πήγε καλά.

ΓΕΩ

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Νεολόγος*

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα