Φράνκι Τζόνας: Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ήθελε να αυτοκτονήσει

25.03.2021 / 16:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gr

Είναι μόλις 20 χρόνων και το νεότερο μέλος της μουσικής οικογένειας των Τζόνας.

Πρόκειται για τον Φράνκι, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του αποκάλυψε ότι έχει σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή του καθώς προσπαθούσε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο μικρότερος αδελφών του Νικ, του Τζο και του Κέβιν Τζόνας ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο είπε ότι η κατάσταση της ψυχικής του υγείας και οι εθισμοί τον οδήγησαν πολύ χαμηλά πριν από περίπου δύο χρόνια και τότε ήταν που σκέφτηκε πως πρέπει να βάλει ένα τέλος στη ζωή του.
«Από πολύ μικρή ηλικία, παλεύω με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, στα οποία εθίστηκα ως μέσο απόδρασης, επειδή μισούσα τη ζωή και δεν ήθελα να υπάρχω», δήλωσε ο Φράνκι στο βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε ως απάντηση σε έναν θαυμαστή του που τον ρώτησε για την εμπειρία του με τον εθισμό.

«Τελικά, μετά από πολλά χρόνια που προσπαθούσα να πεθάνω κατά λάθος, έφτασα σε ένα σημείο όπου επρόκειτο να το κάνω πραγματικά», είπε και πρόσθεσε ότι κάτι συνέβη που τον οδήγησε στην απεξάρτηση, η οποία του έσωσε τη ζωή.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για το γεγονός ότι είμαι ζωντανός σήμερα, επειδή ο κόσμος μου έχει αλλάξει τόσο όμορφα και δεν είμαι πλέον αυτό το άτομο», είπε στο βίντεο όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων που είμαι ζωντανός και χαρούμενος».

Σήμερα ο Φράνκι Τζόνας, έχοντας αφήσει πίσω τους «δαίμονές» του σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα