“Φουντώνει” η μάχη της Κεντροαριστεράς – Πρώτος ο Λοβέρδος, ακολουθούν Ανδρουλάκης και Γεννηματά

24.02.2021 / 13:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mudroi-apo-gennimata---loberdo-politiki-skeuwria-i-novartis.w_hr

Σαφές προβάδισμα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος της Κεντροαριστεράς, έχει αποκτήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος σύμφωνα με έρευνα της Opinion Poll.

Ειδικότερα, στο ερώτημα ποιον θα ήθελαν πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ στην κοινή γνώμη τη στιγμή που έχουν κατατεθεί δύο υποψηφιότητες και συζητιούνται και άλλα ονόματα, προηγείται ο Ανδρέας Λοβέρδος με 28.5% και ακολουθούν η Φώφη Γεννηματά με 18.1%, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 17.9% και ο Παύλος Γερουλάνος με 11.4%.

Opinio Poll

Η ψαλίδα μεταξύ του Ανδρέα Λοβέρδου και της νυν προέδρου το ΚΙΝΑΛ ανοίγει περισσότερο στο ειδικό κοινό των ψηφοφόρων του κόμματος της Κεντροαριστεράς.

Συγκεκριμένα, στον χώρο του ΚΙΝΑΛ τα ποσοστά διαμορφώνονται 39.7% για τον Ανδρέα Λοβέρδο, 26.9% για τον Νίκο Ανδρουλάκη, 16.7 % για την Φώφη Γεννηματά και 7.7% για τον Παύλο Γερουλάνο. Στον χώρο του κέντρου ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει ευρύ προβάδισμα με 38.46% έναντι 17.58%, 17.3% και 8.8 των Φώφη Γεννηματά, Νίκου Ανδρουλάκη και Παύλου Γερουλάνου αντίστοιχα. Προβάδισμα έχει ο Νίκος Ανδρουλάκης στον χώρο όσων αυτοκαθορίζονται ως κεντροαριστεροί και αριστεροί.

Opinio poll 7

To 58% θέλει αλλαγή προέδρου στο ΚΙΝΑΛ

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αντιλήψεις και οι διεργασίες στον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς και ιδιαίτερα στο Κίνημα Αλλαγής. Το 58% της κοινής γνώμης θεωρεί ότι θα πρέπει να υπάρχει αλλαγή προέδρου (68% του ΚΙΝΑΛ, το 61% όσων αυτοκαθορίζονται κεντρώοι, 80% των κεντροαριστερών και το 65% των αυτοπροσδιοριζόμενων ως αριστερών).

Opinio poll 6

thetoc.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα