Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ήμουν η Ελένη Κεσίδου – Καραγάτση, μια κοσμικιά που έγραφα τέρατα»

10.03.2023 / 15:35
fotis-682x384

Μία ιδιαίτερη ιστορία από το παρελθόν διηγήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής του. Ο παρουσιαστής, με αφορμή τη συνέντευξη του Ηλία Φραγκούλη στο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», περιέγραψε την εποχή που συνεργάστηκε μαζί του στα lifestyle περιοδικά, φτιάχνοντας αστείες λεζάντες κάτω από φωτογραφίες διασήμων.

«Θέλω να σου πω για τη γνωριμία μου με τον Ηλία Φραγκούλη. Εκείνη η περίοδος ήταν η πιο αστεία που έχω περάσει, εγώ τη λέω «του Μεσοπολέμου», μετά τον Κωστόπουλο και πριν τον Γεωργελέ. Ήταν ένα κομμάτι περίεργο», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Έπεφτε γέλιο. Έχετε δει στα περιοδικά που βάζουν μία φωτογραφία και από κάτω μία αστεία λεζάντα. Αυτό το κάναμε εμείς με τον Ηλία. Γράφαμε τέρατα, είναι ανομολόγητα», συνέχισε ο παρουσιαστής, με τη Τζένη Μελιτά να απορεί: «Δεν σας έβρισκαν μετά στον δρόμο για αυτά τα τέρατα;».

«Επίσης, βγάζαμε ένα 16σέλιδο ένθετο στο Κλικ, στο οποίο είχα εγώ την επιμέλεια. Είχε τέρατα μέσα. Είχα μία στήλη, όπου έγραφα φανταστικές ιστορίες από φωτογραφίες celebrities που έβλεπα. Ήμουν η Ελένη Κεσίδου-Καραγάτση, είχα ψευδώνυμο. Ήμουν μία κοσμικιά που έγραφε τέρατα. Δε μπορείς να φανταστείς τι γέλιο», περιγράφει κλείνοντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Αυτά δεν θα γράφονταν σήμερα», του απάντησε η Τζένη Μελιτά, με τον ίδιο να συμφωνεί.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα