Φώτης Σεργουλόπουλος για το πρωινό του Mega: «Τώρα δεν θα μιλούσαμε με τον ίδιο τρόπο»

07.09.2023 / 8:53
fotis_sergoulopoulos

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει φέτος στην πρωινή ζώνη μετά από είκοσι τέσσερα χρόνια και μίλησε για αυτή τη μεγάλη επιστροφή σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «HELLO».

Σχετικά με το πόσο διαφορετικός είναι 24 χρόνια μετά το πρωινό του Mega, ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε: «Πάρα πολύ! Φαντάζεσαι να ήμουν ο ίδιος; Για να σοβαρευτούμε, καθώς τότε είχαμε απόλυτη ελευθερία στο να λέμε και να κάνουμε ό,τι θέλουμε στην εκπομπή, πλέον διαπιστώνω ότι είχα κάνει πολλά λάθη. Τώρα δεν θα μιλούσαμε με τον ίδιο τρόπο. Η πολιτική ορθότητα ήταν κάτι άγνωστο εκείνη την εποχή. Έγιναν επίσης λάθη στην επιλογή θεμάτων. Θυμάμαι, για παράδειγμα, ότι παρουσιάζαμε επικίνδυνα θέματα, όπως ανθρώπους που λύγιζαν βέργα με την καρωτίδα».

Για το γεγονός ότι το «Πρωίαν σε είδον» θα πραγματοποιείται το πρωί, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε: «Είναι ωραία το πρωί! Το πρωί έχει περιθώριο να παίξεις με πολλά θέματα. Δεν υποτιμώ καθόλου το πρωινό., θεωρώ ότι είναι η ναυαρχίδα ενός καναλιού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλα αυτά τα χρόνια τα κανάλια επενδύουν στη συγκεκριμένη ζώνη. Για μένα είναι πολύ τιμητικό το ότι κάνω εκπομπή το πρωί. Αρχίζω την ημέρα του καναλιού. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα ζώνη».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα