Φωτιά Ηλεία: Οχήματα και προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πηνειού στη μάχη με τις φλόγες

04.08.2021 / 21:06
ka 34

Την συμπαράστασή του και την αλληλεγγύη του στους δοκιμαζόμενους από την πύρινη λαίλαπα εκφράζει ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος. Ο Δήμαρχος σε επικοινωνία του με τους Δημάρχους Αρχαίας Ολυμπίας και Πύργου τους ενημέρωσε ότι τα οχήματα και το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πηνειού βρίσκονται στη διάθεσή τους συνδράμοντας στο έργο πυρόσβεσης.

Η δήλωση του Δημάρχου έχει ως εξής: «Οι σκέψεις μας αυτές τις τραγικές ώρες, είναι κοντά στους ανθρώπους που δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα στους Δήμους Αρχαίας Ολυμπίας και Πύργου. Επικοινώνησα με τους δημάρχους Γιώργο Γεωργιόπουλο και Τάκη Αντωνακόπουλο στους οποίους εξέφρασα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μου καθώς και του Δήμου στους πληγέντες από τον πύρινο εφιάλτη που ξυπνά μνήμες του 2007.

 Τους ενημέρωσα επίσης ότι τα οχήματα και το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πηνειού βρίσκονται σε ετοιμότητα και στη διάθεση του μηχανισμού που δίνει σκληρό και άνισο αγώνα για να σώσει ζωές , περιουσίες και βεβαίως τον αρχαιολογικό χώρο την κοιτίδα του Παγκόσμιου Πολιτισμού».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα