Φωτεινή Πετρογιάννη: Ο σύντροφός μου ανακάλυψε τυχαία στα 35 του ότι έχει καρκίνο

31.01.2023 / 18:11
21d2fe4c8075484a94990c82e35e11f7

Από μία εξέταση στον αυχένα, ο σύντροφος της Φωτεινής Πετρογιάννη ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο.

Μία εξομολόγηση έκανε σήμερα η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα της εκπομπής “Το Πρωινό”, με αφορμή τη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στο “Studio 4” της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της οποίας είπε ότι από μία τυχαία εξέταση ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο.

“Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που βρίσκουν κάποια στιγμή το θάρρος και τον τρόπο να επικοινωνήσουν το πρόβλημα υγείας τους και περνάνε το δικό τους μήνυμα προς τους ανθρώπους που είτε αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα είτε έχουν αφήσει την υγεία τους σε δεύτερη μοίρα” σχολίασε αρχικά η κα. Πετρογιάννη, αναφερόμενη στον γνωστό δημοσιογράφο.

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε από την πλευρά του ότι στο παρελθόν και ο ίδιος δεν πήγαινε στον γιατρό για εξετάσεις, κάτι που άλλαξε μετά τον ερχομό των παιδιών του.

“Δεν ξέρεις και πού θα σε βρει. Κι εμένα ο σύντροφός μου, στα 35 ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο και τον αντιμετώπισε. Στα 35, τυχαία… Είχε έναν πόνο στον αυχένα, έκανε μια εξέταση που αφορούσε στον αυχένα και ανακάλυψε κάτι άλλο. Τυχαία, στα 35 του” αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη, με τον Γιώργο Λιάγκα να ξαφνιάζεται.

“Καλό είναι να επικοινωνούμε αυτά τα ζητήματα γιατί μπορούμε να σώσουμε ζωές” κατέληξε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα