Φωλιά των ΚουΚου: Γιατί όλη την εβδομάδα δεν αναφέρθηκαν στον σάλο με τις καταγγελίες των ηθοποιών

29.01.2021 / 23:12
ντα 26

σκός του Αιόλου άνοιξε με την καταγγελία της Ζέτας Δούκα πως έχει υποστεί λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη. Ηθοποιοί βρήκαν το θάρρος μετά την κίνηση της Ζέτας Δούκα και μίλησαν ανοιχτά για τις δικές τους άσχημες εμπειρίες.

Τις τελευταίες ώρες, ακόμη μια καταγγελία ήρθε στη δημοσιότητα. Η Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν τον Κώστα Σπυρόπουλο ότι έπεσαν «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη» όπως φαίνεται και από την ανάρτησή τους στο Instagram.

Μια από τις εκπομπές που δεν είχε ασχοληθεί επισταμένα με το συγκεκριμένο θέμα ήταν η «Φωλιά των Κου Κου» του Star Channel. Το μεσημέρι της Παρασκευής, στο «κλείσιμο» της εκπομπής, ο Κρατερός Κατσούλης προχώρησε σε μια ανακοίνωση.

«Φυσικά και είμαστε εδώ, φυσικά και γνωρίζουμε και βλέπουμε και ακούμε τι συμβαίνει. Και για του λόγου το αληθές ως ηθοποιοί έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα συναδέλφων που είναι μια ομάδα αλληλεγγύης, υποστήριξης και συμπαράστασης σε όποιον ή όποια έχει ασκηθεί, έχει γίνει, έχει υποστεί κατάχρηση εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα έχει εισπράξει. Θα είμαστε εδώ και το σαββατοκύριακο θα σας πούμε και άλλα νεότερα πράγματα που έχουμε σκεφτεί ως δράσεις», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα