Φωκίων Ζαΐμης: Επισκέφθηκε το περίπτερο του Ιδρύματος «Μέριμνα»

14.01.2025 / 15:32
20250114 Ζαϊμης

Με στόχο την ενεργή στήριξη  και ενίσχυση  του έργου της Μέριμνας και την υποστήριξη των ατόμων που τη χρειάζονται, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης επισκέφθηκε το περίπτερο του Ιδρύματος, το οποίο συμμετείχε σε έκθεση κοσμημάτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας συνομίλησε με τον Πρόεδρο του ιδρύματος, τους εργαζομένους, τους οποίους συνεχάρη, ενώ επαίνεσε τα παιδιά για τις πρωτότυπες δημιουργίες τους, τις οποίες είχαν ετοιμάσει με πολύ μεράκι και αγάπη.

“Είναι ιδιαίτερα σημαντικό τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες που όχι μόνο ενισχύουν την προσωπική τους ανάπτυξη και τις δεξιότητές τους, αλλά αναδεικνύουν και την αξιόλογη δουλειά που πραγματοποιείται στο ίδρυμα. Η εξωστρέφεια του ιδρύματος έχει μεγάλη σημασία, καθώς συμβάλλει στην ενίσχυση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της προβολής του έργου του”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φωκίων Ζαΐμης.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια θα παραμείνει κοντά σε κάθε ανάγκη όπως συνέβη και με την επίτευξη της γενναιόδωρης αύξησης της κρατικής επιδότησης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα