Φωκίων Ζαϊμης: «Είμαστε σίγουροι ότι η Μαργαρίτα θα βγει νικήτρια» – Η ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας

19.08.2022 / 21:30
zaimis

“Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας επικεντρώνονται στην Μαργαρίτα Ζαφειροπούλου που δίνει μάχη ζωής στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιωαννίνων μετά από πολύωρη εγχείρηση στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Eίμαστε δίπλα στους θεράποντες γιατρούς και την οικογένεια με όποιο τρόπο χρειαστεί και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βγει νικήτρια από αυτή την μάχη” τονίζει σε ανάρτησή του στο facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Φωκίων Ζαΐμης για την κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο Αίγιο.

«Θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς σε όλα τα επίπεδα να διαλευκάνουν αυτή την τραγική και περίπλοκη υπόθεση ώστε να μην επαναληφθεί με άλλο νέο/α. Η Μαργαρίτα ολοκλήρωνε τις σπουδές της στην Αρχιτεκτονική Αθηνών και μετά από παρουσία σε εκπαιδευτικά προγράμματα σε χώρες της Ευρώπης που ολοκλήρωσε είχε γυρίσει στο πατρικό της στο Αίγιο όπου έλαβε χώρα και το τραγικό γεγονός» καταλήγει η ανάρτηση του κ. Ζαϊμη.

(φωτό αρχείου 2019)

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα