Φοιτητές αποδοκίμασαν τον Κυμπουρόπουλο στο Βόλο

20.04.2024 / 13:58
kympouropoulos_2605_11

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, την εισβολή φοιτητών αριστερών παρατάξεων σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στον Βόλο, όπου ο ίδιος ήταν κεντρικός ομιλητής, με τίτλο «Εφηβεία ή εφη-ΒΙΑ;».

Η εκδήλωση αφορούσε στον σχολικό εκφοβισμό και τη βία των ανηλίκων ως ελληνικό και ευρωπαϊκό φαινόμενο και ήταν προγραμματισμένη στην αίθουσα Β1, στο κτίριο Ματσάγγου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος έφτασε νωρίς το μεσημέρι στον Βόλο, αλλά δεν κατάφερε να προσεγγίσει την αίθουσα λόγω της διαμαρτυρίας. Μιλώντας στο thenewspaper.gr, χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συγκεκριμένη ενέργεια.

«Ομάδες φοιτητών που δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία στερούν το δικαίωμα από τους υπόλοιπους να μετέχουν σε μια δημοκρατική εκδήλωση που έχει ως αντικείμενο συζήτησης ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό θέμα». Επίσης χαρακτήρισε «απαράδεκτο και το γεγονός ότι δεν επέτρεψαν σ’ έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο της πολιτείας να μιλήσει και ειδικά στον ίδιο που είναι γνωστοί οι αγώνες που έχει δώσει κατά την θητεία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για μείζονα κοινωνικά θέματα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα