Φιλιώ Πυργάκη: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

20.05.2021 / 10:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
filio-pyrgaki-out1

Δύσκολες ώρες για τη Φιλιώ Πυργάκη, τη «βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού». Η πικρία της ακόμα πιο μεγάλη, βλέποντας τον άντρα της να φεύγει πρώτος από τη ζωή, αφήνοντάς την πίσω, να παλεύει με πολλά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με τον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso, η ίδια δεν βρήκε το κουράγιο να παραστεί στην κηδεία του ανθρώπου που υπήρξε το άλλο της μισό για περισσότερα από πενήντα χρόνια.

Η Φιλιώ Πυργάκη παλεύει την τελευταία δεκαετία με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες και έχοντας πίστη στην Παναγία ότι θα τα καταφέρει.

«Η Φιλιώ δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τόσο με τον καρκίνο, όσο και με το ισχίο της, δυστυχώς, δεν της έδωσαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσει», λέει στην εφημερίδα οικογενειακός φίλος, ο οποίος προσπαθεί να της δώσει κουράγιο για να αντιμετωπίσει τον μεγάλο πόνο της απώλειας.

Η κηδεία του Δημήτρη Κωστόπουλου έγινε στο χωριό Περδικονέρι Γορτυνίας, εκεί, όπου είχε γεννηθεί, παρουσία φίλων και συνεργατών της μεγάλης δημοτικής τραγουδίστριας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα