Παρασκευή, 28.01.2022, 7:01 πμ

Φαρμάκης – Παπαναστασίου ενώνουν τη φωνή τους κατά της βίας των γυναικών

29.11.2021 / 17:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
farmaki_papanastasiou

Την κοινωνική της ευαισθησία έδειξαν για μια ακόμα φορά η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία ένωσε τις δυνάμεις με τον Δήμο Αγρίνιου και στηρίζουν τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και  ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφτηκαν  τον ξενώνα  και έβγαλαν φωτογραφία με στόχο να διαδώσουν το μήνυμα για να εξαληφθεί η βία κατά των γυναικών.

Μάλιστα ο ξενώνας εξέδωσε το παρακάτω ευχαριστήριο: «Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών τιμήθηκε από τον Ξενώνα  με μία μεγαλειώδη Έκθεση Φωτογραφίας, όπου απεικονίστηκαν με ρεαλιστικό τρόπο οι αληθινές ιστορίες γυναικών, που τόλμησαν να σπάσουν τη σιωπή τους και να βρουν καταφύγιο στη στέγη μας. Οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν την δράση μας κι απέδειξαν πως η έμφυλη βία τους αφορά και τους βρίσκει απέναντι.

Ωστόσο, μεγάλη τιμή, αλλά και δύναμη αποτέλεσε και η παρουσία και η έμπρακτη στήριξη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριου Φαρμάκη (Nektarios Farmakis) και του Δημάρχου μας, κ. Γιώργου Παπαναστασίου (Γιώργος Παπαναστασίου) , οι οποίοι βίωσαν το συναίσθημα του αθέατου αυτού εγκλήματος και στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα κατά της έμφυλης βίας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς!”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα