Φαίη Σκορδά: Η φωτογραφία με την ομάδα της εκπομπής της

29.08.2023 / 17:23
skorda1-1

Αντίστροφα ξεκίνησε να μετρά ο χρόνος για τη Φαίη Σκορδά και την πρεμιέρα της εκπομπής της, η οποία θα έχει τον τίτλο Fay’s Time, όπως έχει γίνει γνωστό.

Η Φαίη Σκορδά που θα βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ, θα ξεκινά στις 12 το μεσημέρι και η εκπομπή της θα είναι στον «αέρα» για δύο περίπου ώρες μέχρι το μεσημβρινό δελτίο του σταθμού.

Το μεσημέρι της Τρίτης 29/8, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία «οικογενειακή» φωτογραφία με όλα τα μέλη της ομάδας της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στο πάνελ θα βρίσκεται μαζί της ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μάρτζυ Λαζάρου, η Μαρία Φραγκάκη και ο Άγγελος Βουράκης, ενώ στο τιμόνι της αρχισυνταξίας, στη θέση της Ελεάννας Τρυφίδου, αναλαμβάνει η Αγγελική Γιαννακοπούλου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα


max fm