Φαίη Μπακογιώργου: Προφυλακίστηκαν μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά -Δεν έπεισαν με τις απολογίες τους

13.11.2023 / 17:59
1-16-2

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν μετά τις απολογίες τους οι τρεις γυναίκες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου.

Πρόκειται για τη μητέρα και την αδελφή του θύματος και τη γυναίκα στο σπίτι της οποίας διέμεναν θύμα και κατηγορούμενες. Οι απολογίες τους κράτησαν περίπου έξι ώρες. Οι εξηγήσεις τους δεν έπεισαν τη 15η τακτική ανακρίτρια, η οποία με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων διέταξε την προσωρινή τους κράτηση.

Η προκαταρκτική έρευνα της Εισαγγελίας και του τμήματος ανθρωποκτονιών ξεκίνησε μετά από τη μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας της άτυχης Φαίης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αναζητούσε στοιχεία για να εντοπίσει ποιος σκότωσε την κόρη του. Η 23χρονη είχε βρεθεί νεκρή τυλιγμένη σε ένα χαλί σε δρόμο της Κυψέλης.

Οι τρεις γυναίκες -η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά του θύματος- βαρύνονται με μία σειρά από σοβαρά αδικήματα, όπως κατά περίπτωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση διά ενέργειας και με παράλειψη, εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα